Afvoer ontstoppen Rotterdam

Dringend uw afvoer ontstoppen? De specialisten van Folstra B.V. uit Rotterdam staan 24 uur per dag voor u klaar voor het ontstoppen van uw afvoer in Rotterdam en omliggende plaatsen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor ieder ander rioolprobleem. Blijf dus niet dagenlang zitten met een verstopte afvoer, een vervelende lekkage of een verstopping in uw riolering in Rotterdam, want de schade kan alleen maar oplopen. Wij zijn elke dag de klok rond, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar om uw rioolproblemen op te lossen. U kunt op ons rekenen!

Ontstoppen afvoer rioleringsbedrijf

Ons rioleringsbedrijf is gevestigd in de omgeving van Rotterdam. Wij zijn een modern en professioneel bedrijf dat gebruik maakt van de allernieuwste technieken op het gebied van rioleringswerkzaamheden. Onze rioolspecialisten zijn vakkundig, bekwaam, professioneel en zeer klantgericht. Bij ons bent u dus verzekerd van bekwame hulp bij het ontstoppen van uw afvoer. Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping in uw afvoer kan zijn. Door middel van geavanceerde apparatuur sporen wij het probleem op en ontstoppen we deze op deskundige wijze.

U kunt met ons een afspraak maken om uw afvoer te ontstoppen door te bellen met 010 - 600 11 18. Als u geen spoed heeft maar wel een beroep wilt doen op onze expertise kunt u ook ons contactformulier even invullen.