Riool ontstoppen Rotterdam

Rioolgroep Zuidwest B.V. is uw specialist op het gebied van het ontstoppen van rioleringen in Rotterdam en de regio Rotterdam. Uw verstopte WC, afvoer of leidingen ontstoppen wij voordat u het weet. Onze ervaren en bekwame loodgieters zijn alleen gericht op uw probleem en zorgen dat het met de grootst mogelijke precisie verholpen wordt. Uw rioolspecialist uit Rotterdam kan elke verstopping in uw riolering in Rotterdam ontstoppen, van verstoppingen in hele kleine buisjes, tot verstoppingen in buizen met een grote omvang. Hiervoor werken wij met verschillende technieken, zodat onze loodgieters u altijd van dienst kunnen zijn!

Elektrische verenmachine

De elektrische verenmachine is uitermate geschikt voor het ontstoppen van rioolbuizen en leidingen met kleine diameters. Door middel van een draaiende veer wordt uw leiding schoon gefreesd en op die manier het ontstoppen uitgevoerd. Zit er een bocht in uw leiding? Geen paniek, de veren hebben verschillende diameters en daarmee is het mogelijk om lange afstanden te reinigen, maar ook haakse bochten en meerdere bochten achter elkaar.

Hogedrukspuit

Heeft u een verstopping in een grote leiding in Rotterdam of vlakbij Rotterdam? Dan maakt Rioolgroep Zuidwest B.V. gebruik van een hogedrukmachine. Dit is een hogedrukslang met een spuitkop erop die uw leidingen met een combinatie van water en druk grondig schoon spuit. Wij hebben verschillende soorten spuitkoppen, dus ontstoppen is voor ons een fluitje van een cent! Bel ons op 085 - 106 14 33 of vul ons contactformulier in.