Ontstoppingsbedrijf Rotterdam

Folstra B.V. is uw ontstoppingsbedrijf in de regio van Rotterdam. Met ruim 17 jaar aan ervaring is geen enkele verstopping voor ons een probleem. Met een modern wagenpark en de nieuwste apparatuur weten wij elk verstopt riool te ontstoppen. Onze rioolspecialisten weten als geen ander hoe vervelend het is als uw riolering verstopt zit. Mede daarom kunt u een beroep doen op ons 24/7 ontstoppingsbedrijf. Niet alleen in Rotterdam, maar ook in omliggende plaatsen als Spijkenisse, Hoogvliet, Barendrecht, Vlaardingen en Schiedam kunt u ons inschakelen.  Bel ons om meteen een afspraak te maken! U kunt ons altijd bereiken op 010 - 600 11 18.

Ontstoppingsbedrijf Rotterdam rioolonderhoud

Als een gerenommeerd ontstoppingsbedrijf komen we verstoppingen tegen in alle denkbare afvoeren. En door allerlei verschillende oorzaken. Het meest voorkomende is de gootsteen verstopping. Veel etensresten en vet verdwijnen door deze afvoer. Dit vergroot te kans aanzienlijk op een verstopping. Maar een ook verstopt riool komt vaak voor. Na verloop van tijd slijt de riolering Onbewust gebruiken we ons riool tientallen keren op een dag. Van een toiletbezoek tot een wasmachine of vaatwasser die draait. Helaas zien wij te vaak dat het riool niet het onderhoud krijgt dat het nodig heeft. Wat kunt u laten doen aan rioolonderhoud? Een rioolreiniging is het beste middel tegen een rioolverstopping. Weet u niet hoe het riool erbij ligt? Om de staat van uw riolering te onderzoeken kan Folstra B.V. een rioolinspectie uitvoeren. Met een rioolcamera kan de binnenkant van uw riolering bekeken worden. Vroegtijdig kunnen zo problemen als rioollekkages en rioolvliegjes in huis voorkomen worden.

Ontstoppingsdienst Rotterdam contact

Als u graag rioolproblemen wilt voorkomen schakelt u in de omgeving van Rotterdam onze rioolexperts in. Folstra B.V. is hét ontstoppingsbedrijf in de regio. Van riool ontstoppen tot een complete rioolrenovatie kunt u onze riooltechniek inschakelen. Bel gerust en wij vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 010 - 600 11 18. Als u wel graag met onze rioolspecialisten in contact komt maar geen haast heeft, kunt u ook ons contactformulier invullen.