Rioollekkage Rotterdam

Niemand zit te wachten op een rioollekkage. Dit brengt altijd problemen met zich mee. De plek van de lekkage bepaalt in grote mate de omvang van de problemen. Als u een rioollekkage onder de vloer heeft zult u dit niet snel opmerken. De kans op zichtbare vochtplekken is dan immers erg klein. Een dergelijke lekkage komt vaak aan het licht doordat er een penetrante rioollucht vrij komt. Als u een riool lek heeft op een hoger gelegen verdieping is de kans groter dat u deze eerder opmerkt. Het heeft als nadeel vaak wel dat er de nodige zaken in uw woning aangetast worden. Wij komen geregeld schade tegen aan isolatiemateriaal, vloeren en stukwerk. Een ander vervelend gevolg van een lekke riolering kan komen in de vorm van rioolvliegjes of een verstopping. Deze rioolvliegjes kunnen als het lek groot genoeg is ontsnappen uit de afvoerbuis. Als u niet weet waar de lekkage aan uw riolering vandaan komt kunt u een beroep doen op Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf in Rotterdam.

Rioollekkage opsporen Rotterdam

Een rioollekkage opsporen is voor onze ervaren rioolspecialisten geen probleem. Met ruim 17 jaar aan ervaring en de modernste apparatuur is er geen enkel riool lek ons te slim af. Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf kan een rioolinspectie uitvoeren door middel van een camera inspectie en een rookgasdetectie. Dit staat ook wel bekend als stankdetectie.

De meest voorkomende reden van een rioollek is simpelweg slijtage door ouderdom. We staan er niet bij stil, maar elke dag is de riolering voor u aan het werk. Of u nou het toilet heeft bezocht, gaat douchen of de vaatwasser heeft gedraaid. Alles gaat via uw riolering richting het gemeentelijk riool. Door middel van een camera inspectie kan de omvang van de lekkage vastgesteld worden waarna er over kan worden gegaan op rioolreparatie of rioolrenovatie. Onze specialist zal dit altijd met u overleggen.

Rioollekkage verhelpen

Het is niet prettig om een rioollekkage te constateren. Maar problemen worden alleen maar groter als u niet snel actie onderneemt. Schade aan de woning of inboedel zal toenemen, rioollucht zal zich nog meer verspreiden en de kans dat rioolvliegjes kunnen ontsnappen word groter. Omdat wij als geen ander begrijpen dat u dergelijke problemen snel wilt oplossen bieden wij een 24/7 service aan. Een mooie bijkomstigheid bij de Riool Direct Rioolontstoppingsbedrijf; wij hanteren geen weekend- en avondtarief. Wacht daarom niet met contact opnemen. U kunt ons altijd bereiken op 085 - 106 14 33. Bij geen of mindere spoed kunt u ook het contactformulier even invullen.