Verstopping Rotterdam

Een verstopping in Rotterdam laat u door Folstra B.V. verhelpen. Met moderne apparatuur en ruim 17 jaar aan ervaring zijn wij uw specialist voor alle rioolproblemen. Van een afvoer ontstoppen tot de nieuwste mogelijkheden qua camera inspectie kunt u bij ons terecht. Vooral als u last heeft van een terugkerende verstopping of rioollekkage is het sterk aan te raden om een rioolinspectie door middel van een camera uit te voeren. Zonder hak- en breekwerk spoort één van onze rioolspecialisten de locatie van het probleem op. Zo kan er in het geval van een lekkage gericht een rioolreparatie of rioolrenovatie uitgevoerd worden.

Riool verstopping Rotterdam voorkomen

U kunt zelf het nodige doen om de kans op een verstopping in uw riolering zo klein mogelijk te maken. Eigenlijk spoelt iedereen wel eens wat etensresten door de gootsteen. Met name vetresten vaak afkomstig van vlees zijn de oorzaak van verstoppingen. Hier is uw afvoer niet voor gemaakt. In de badkamer zijn het aangekoekte resten zeep en haren die problemen geven. Door na elke douchebeurt even het afvoerputje van (lange) haren te ontdoen kunt u vervelende situaties voorkomen. Ook kunt u zelf de afvoer onderhouden. Een kopje (opgeloste) soda en kokend water door de afvoer, zorgt ervoor dat aangekoekte losweken. Deze kunnen met behulp van een plopper verder losgemaakt worden. Nadien met een flinke hoeveelheid (heet) water doorspoelen en uw afvoer zal weer goed doorlopen. Deze handelingen zijn zeker aan te raden bij tekenen van een beginnen verstopping. Hierbij moet u denken aan een borrelende afvoer, water dat slecht wegloopt of een stank uit uw afvoer. Wilt u liever niet zelf aan de slag met een rioolreiniging of is de verstopping dusdanig hardnekkig? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt on altijd bereiken door te bellen op 010 - 600 11 18. Als u geen spoed heeft kunt u ook ons contactformulier even invullen.

Verstopping Rotterdam 24-uur-service

Voor een verstopping in Rotterdam of in de omgeving van Rotterdam kunt u altijd ons ontstoppingsbedrijf bereiken. Wij zijn namelijk elke dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar voor uw verstopping. Is uw toilet verstopt of heeft u last van een vervelende rioollekkage? Maak gebruik van onze 24-uur-service. Geen nood en geen paniek, want een rioolspecialist uit de regio Rotterdam staat binnen no time bij u voor de deur om de verstopping in uw riolering te verhelpen.