Teamfoto Folstra B.V.

Riool ontstoppen

Wij staan in Rotterdam voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Rotterdam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Riool ontstoppen Rotterdam

Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het inschakelen van een gespecialiseerd bedrijf bij een verstopt riool. Wacht niet te lang met het inschakelen van een ontstoppingsbedrijf, anders kan de schade alleen maar toenemen. Als huiseigenaar dient u zelf te zorgen voor het onderhoud van de rioleringsbuizen.

Wanneer u te maken krijgt met een verstopte afvoer, wc of gootsteen, kunt u altijd vertrouwen op de expertise van onze vakkundige specialisten. Zij zullen ervoor zorgen dat het probleem snel wordt opgelost in Rotterdam en omstreken. Met de grootste inspanning komen wij zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. Bij ons kunt u rekenen op vakkundige, professionele en klantgerichte specialisten.

Ontstoppen riool Rotterdam

Met onderstaande diensten helpt Folstra B.V. u graag in Rotterdam én omstreken!

Heeft u een verstopt riool in de regio Rotterdam of aangelegen plaatsen? Dan bent u bij Folstra B.V. op het juiste adres als ontstoppingsbedrijf in Rotterdam. Ook het repareren van uw afvoer behoort tot de mogelijkheden.

Folstra B.V.: uw rioleur in Rotterdam en omgeving!

Wc ontstoppen Rotterdam

Krijgt u de wc in Rotterdam niet meer ontstopt? Heeft u problemen met een verstopt toilet in Rotterdam? Schakel dan de riool experts van Folstra B.V. in om dit snel en vakkundig te verhelpen. Bij een wc die verstopt

Wij weten dat dit namelijk erg vervelend is als u hier lang op moet wachten Met behulp van moderne technieken en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat uw wc snel en vakkundig ontstopt wordt, zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Wij hebben voor iedere verstopping de juiste oplossing!

Afvoer ontstoppen Rotterdam

Heeft u te maken met een verstopte afvoer? Wacht niet te lang en schakel ons in voor professionele hulp! Wacht niet te lang om een gespecialiseerd rioleringsbedrijf in te schakelen, anders kan de schade aanzienlijk zijn. Wij ontstoppen uw afvoer met de nieuwste apparatuur en technieken en zorgen altijd dat we alles netjes achterlaten.

Kosten riool ontstoppen

Een verstopt riool is niet iets waarop iemand zit te wachten, en hetzelfde geldt voor de kosten ervan. Elke verstopping heeft zijn eigen kenmerken, zoals diepte en ernst, die van invloed zijn op de kosten. Deze variëren door de verschillende aspecten die zojuist zijn genoemd. Neem daarom direct contact met ons ontstoppingsbedrijf op, zodat wij uw verstopte riool snel kunnen verhelpen.

Verstopt riool Rotterdam

In het geval van een volledig verstopt riool kan het nodig zijn dat de gemeente betrokken moet worden om het probleem te verhelpen. Indien u op de hoogte bent van de locatie van het erfscheidingsputje, kunt u erin kijken om vast te stellen waar de verstopping zich bevindt. Wanneer er nog water in het erfscheidingsputje is, betekent dit meestal een blokkade in het gemeentelijke riool.

Wanneer het putje echter geen water heeft, wijst dit erop dat de verstopping in uw eigen riolering zit. Wanneer blijkt dat er een probleem aanwezig is in uw eigen riolering, bieden wij ondersteuning om de verstopping op te sporen en te verhelpen. Wanneer u een verstopt riool negeert, kunnen er meer problemen ontstaan, bijvoorbeeld een scheur in de rioleringsbuis.

Veel gestelde vragen over riool ontstoppen

Wat zijn de verschillende manieren om zelf uw riool te ontstoppen?

Er zijn diverse technieken die u kunt gebruiken om zelf uw riool te ontstoppen. Voorkom verstoppingen door zeefjes in de afvoeren te plaatsen en etensresten en haren uit de putjes te verwijderen – dit is altijd het belangrijkste.

In het geval dat er toch een verstopping is ontstaan, zijn er twee manieren om zelf actie te ondernemen om de blokkade op te lossen. U kunt een plopper gebruiken om als eerste de verstopping los te krijgen. Als dit niet helpt, kunt u het proberen met warm water en soda. Indien ook deze methode geen succes oplevert, schakel dan een professioneel rioleringsbedrijf in om het verstopte riool voor u te verhelpen.

Wilt u graag weten welke kosten er verbonden zijn aan het ontstoppen van uw riool?

Bij het inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf voor het ontstoppen van uw riool, worden er kosten berekend. Iedere verstopping is anders, dus de kosten kunnen verschillen.

Ongeacht uw verstopt riool, aarzel niet om onze diensten te bellen voor snelle en deskundige hulp! Bij Rotterdam en de omliggende gebieden zijn wij dé specialisten op het gebied van verstoppingen en streven wij naar de beste oplossing. Bel ons op 010 600 1118 voor het maken van een afspraak!

Folstra B.V. staat voor u klaar in Rotterdam
Over ons

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1118

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!


Reviews van Folstra B.V.

Door P
Op 5 maart 2024
6

Diverse klussen laten doen. Na het plaatsen van vloer isolatie en bodem folie, zouden ze nog terug komen ter controle van eventueel condens onder de vloer. Ze moeten nog steeds langs komen. Diverse afspraken gemaakt. Ze komen geen enkele afspraak na. En dat is balen.

Door A
Op 6 april 2023
10

Veel ervaring mee, lossen problemen prima op en ook voor grote klussen en verbouwingen raad ik ze aan. Fijne communicatie en toffe gasten die ook meedenken in voordeel van de klant.

Door G.K
Op 10 maart 2023
10

Top bedrijf, goeie gasten

Door G
Op 14 februari 2023
10

Deze vakman lost alles op!

Door J.V.H
Op 13 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door W.V.H
Op 18 januari 2023
10

Daklekka gerepareerd en nieuwe loodflappen aangebracht. Nu geen daklekkage meer.

Door D.T
Op 7 september 2022
10

Nadat ik al een aantal loodgieters had versleten maar het probleem (verstopte afvoer in de keuken) bleef terug komen kwam ik bij Folstra terecht. Direct installeerde zij een ander soort afvoer en was ik van de problemen af. Ook het verplaatsen en aanleggen van een nieuwe kraan en waterafvoer was geen probleem. Zeer prettige communicatie, werken snel, denken mee, zijn nauwkeurig en houden zich aan de afspraken. Heel tevreden met hun service!

Door N.N
Op 10 augustus 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door C.V.G
Op 23 juni 2022
10

Weten snel de lekkage oorzaak op te sporen en deze naar wens te verhelpen. Zijn ook nog eens hele prettige gasten in omgang. Zijn ook nog eens goed voor hun vaste klanten. Kortom echte aanrader.

Door N.S
Op 19 mei 2022
10

Folstra B.V. heeft mijn woning voorzien van radiatoren, een nieuwe CV-ketel en dit alles ook nog eens aangesloten. Gezien het werk dat ze verricht hebben (afvoer door het dak, leidingen onder de vloer en door de muur), ben ik erg onder de indruk van het tempo waarop ze dit hebben gedaan. Zorgvuldig is het ook zeker. Ik heb niets aan te merken op wat ze hebben gedaan. In de communicatie waren ze ook erg prettig. Ze gaven duidelijk aan wat de mogelijkheden waren in mijn woning. Ook stonden ze open voor input en waren ze niet te beroerd wat oude onderdelen te demonteren. Als laatste wil ik nog even zeggen dat ze erg snel reageerden en vrijwel direct aan de slag konden. Ik zou Folstra BV aan iedereen aanraden.

Door K
Op 9 maart 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door M.V
Op 2 maart 2022
10

Na contact met meerdere loodgieters gehad te hebben uitgekomen bij deze toppers. Had lekkage onder de gootsteen. Opsporen hiervan was snel gebeurt. Afspraak gemaakt om te maken en zoals afgesproken keurig gefixed. Tijdens deze reparatie kwamen de mannen er achter dat ik door verzakkingen een scheur had in de toilet afvoer naar het riool. Hier een nieuwe afspraak voor gemaakt en ook dit keurig en snel gemaakt. Was een hele klus. Straat moest open en het gaf best een rotzooi met zicht mee. Maar ook dit hebben de mannen weer keurig en schoon achter gelaten. Mocht ik weer iets hebben, zijn dit de mannen die ik bel. Mannen bedankt.

Door D.V.H
Op 1 maart 2022
10

Nieuwe cv ketel laten plaatsen. Super vakwerk geleverd

Door J.V.D.W
Op 28 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door R.J
Op 2 februari 2022
10

Lekkage niet weten waar, Folstra gebeld en konden snel komen en hadden het euvel snel gevonden en gerepareerd, TOP jongens reuze bedankt, heb jullie nummer dus mocht ik weer eens een loodgieter nodig hebben weet ik jullie te vinden

Door R.P
Op 6 januari 2022
10

Wij hadden lekkage in de meterkast en wisten niet waar dit vandaan kwam. Toen de mannen van Folstra ingeschakeld en die hebben alles perfect opgespoord, opgelost en weer hersteld. Badkamer vloer moest eruit en een kamer muur en eenkoof in het trappengat moest open. Alles is perfect gerepareerd alsof er niks gebeurd is. Mannen konden snel terecht. Bedankt mannen van Folstra!

Door E.E
Op 5 januari 2022
10

Fijne partij die super snel is in contact en handelen. Denken met je mee en leveren een passende oplossing. Het geleverde werk ziet er keurig uit! Ik kan Folstra iedereen aanbevelen voor een loodgietersklus.

Door L.D.S
Op 22 december 2021
10

Behulpzaam en komt afspraken na. Zeer redelijke prijs.

Door S.V
Op 16 december 2021
10

Lekkage melding gemaakt, de volgende dag kon de loodgieter er al heen. TOP bedrijf! Top werk! snel en vriendelijk!

Door Y
Op 9 december 2021
10

In het weekeinde een lekkage gehad en contact opgenomen met Dennis van Folstra BV. Ze hebben me super snel kunnen helpen met de opsporing van de lekkage en binnen twee dagen was de oorzaak gerepareerd en alle sporen van de gevolgschade hersteld. Voor de volgende klus zal ik ze zeker weer benaderen en ik kan ze zeker aanraden!

Door I.K
Op 30 november 2021
8
Review heeft geen inhoud
Door T
Op 26 november 2021
10

Ik had een spoedgeval thuis, onze WC werkte niet meer. Zelfde dag nog gearriveerd en een compleet nieuw WC gebouwd. Vervolgens kreeg ik ook handige tips en adviezen. Dank jullie wel, heren. Ben er heel erg blij mee

Door L.H
Op 25 november 2021
10

Ik ben zeer tevreden over de heren. Alle problemen zijn goed en professioneel verholpen. Een onverwacht hardnekkige verstopping van leidingen heeft ze heel veel tijd en arbeid gekost, maar ze zijn net zo lang doorgegaan tot het opgelost was. Dit verdient echt een grote pluim en ik beveel dit bedrijf dan ook van harte bij iedereen aan.

Door J.V.D.W
Op 24 maart 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door S
Op 10 februari 2021
10
Review heeft geen inhoud