Teamfoto Folstra B.V.
24/7 bereikbaar bij spoed!
Werkzaam in Rotterdam, hoofdvestiging Hoogvliet Rotterdam

Heeft u te maken met een rioollekkage

Redactie verstopping-rotterdam.nl, 25 juni 2024
Als ervaren rioleurs kunnen wij u helpen in Rotterdam met een rioollekkage!

Staat u voor de uitdaging van een lekkend riool?Dit kan ernstige gevolgen hebben, zowel voor uw welzijn als uw financiën. Het is vaak de vieze geur die vrijkomt die wijst op een lek in uw rioolsysteem.

Wat zijn de aanwijzingen voor een lekke rioleringsbuis?

Als u een onaangename lucht verspreidt, kan dit een indicatie zijn van een lek in uw riolering. Het kan echter ook zijn dat u de riolering ruikt van uw buren waar een lekke riolering is. Wanneer u een natte plek op de vloer ziet, kan dit duiden op een lekkage in uw riolering.

Wat zijn de mogelijke redenen voor een lek in uw rioleringsstelsel?

De typische levensduur van een riolering is 20-25 jaar. Het tussentijds onderhoud kan echter van invloed zijn op de levensduur van het riool. Slechte of onvoldoende onderhoudswerkzaamheden zijn vaak de reden voor riooldefecten.

Heeft een rioollek invloed op uw gezondheid?

Het ontstaan van problemen met uw riolering brengt niet alleen uzelf, maar ook anderen in gevaar. Een rioleringslek kan resulteren in directe blootstelling aan besmet afvalwater, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Zowel uw buren als uw huisdieren kunnen in gevaar zijn wanneer zij in contact komen met het gevaarlijke afvalwater.

Heeft u te maken met een defect in uw rioleringssysteem?

Als uw riolering lekt, is het van groot belang om onmiddellijk contact op te nemen met een specialist op het gebied van riolering. Hierdoor minimaliseert u het risico op schade aan uw woning. Verschillende methoden kunnen worden toegepast om een lekkage in uw riolering te verhelpen.

Het aanbrengen van een soort sok in de rioleringsbuis kan ervoor zorgen dat het lek wordt gerepareerd. Relining maakt het vaak mogelijk om specifieke delen van het riool te herstellen zonder volledige renovatie. Het plaatsen van een bijzondere sok in de rioleringsbuis zorgt ervoor dat het lek wordt hersteld.

U kunt ook besluiten om het lek te verhelpen door het betreffende deel te vernieuwen. Indien het lek echter herhaaldelijk voorkomt of als het riool al oud is. In dat geval kunt u het beste kiezen voor een rioolrenovatie.

Zoeken

Snel een medewerker spreken? Bel 010 600 1118 Wij helpen u graag verder!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Folstra B.V.

Folstra B.V. is jouw loodgieter in Zuid-Holland! Voor alle loodgieters-, riolerings-, CV- en dak-klussen kun je rekenen op Folstra. Met de fusie tussen de loodgietersbedrijven van Henk Folkers en Dennis Stravers ben je verzekerd van vakmanschap. Door de jarenlange ervaring haal je alle benodigde expertise in huis voor je klus. Folstra B.V. is een allround loodgietersbedrijf dat zich met een breed scala aan loodgieter gerelateerde werkzaamheden inzet voor particulieren, bedrijven, instellingen en aannemers.
Voor zowel alle kleine als grote klussen kun je contact opnemen met Folstra.


Met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en vriendelijk vakmanschap sta jij altijd centraal. Je kunt ze 24/7 bereiken!